Tandlæge Elisabeth Morsbøl | Smedebakken 12 | 8600 Silkeborg
Tidsbestilling: 86 82 58 52

”Jeg bor i Paris, men bruger Elisabeth som tandlæge. På et tidspunkt var jeg hjemme i Danmark, hvor en flig gik af en midlertidig fyldning, som min daværende franske tandlæge havde lavet. Elisabeth gav mig hurtigt en tid, reparerede fyldningen og gav mig en grundig forklaring af problemet. Min franske tandlæge havde vurderet, at min tand var i så dårlig stand, at den skulle rives ud og erstattes af et implantat, et både dyrt og voldsomt indgreb.
Jeg valgte at følge Elisabeths anbefaling, som viste sig at være den rigtige, og som betyder, at jeg har kunnet beholde min tand. Derfor valgte jeg Elisabeth som tandlæge.
Jeg oplever Elisabeth som et 100% ærligt menneske og en superdygtig kommunikator. Jeg kan derudover godt lide hendes og hele personalets milde og rolige tilgang til patienterne, hvor de grundigt forklarer, hvad der sker undervejs i processen. Jeg har altid haft en grad af tandlægeskræk, men den er forsvundet, siden jeg begyndte at komme hos Elisabeth og resten af teamet.”

”Jeg oplever Elisabeth som et menneske, der altid har tid til at snakke, lytte og svare, hvis du som patient har brug for det. Det er med til at skabe en fantastisk tryghed for den, som ligger i tandlægestolen. Samtidig er hun en faglig dygtig person, som træffer gode beslutninger med afsæt i den enkelte person – beslutninger som hun er særdeles grundig i at argumentere for.”

”Der hersker en helt særlig afslappet og uformel stemning i klinikken. Det er ligesom at træde ind i receptionen på et veldrevet hotel. Du bliver mødt med venlighed og professionalisme fra alle, og jeg er sikker på, at hører man til én af dem, der har tandlægeskræk, så kan man få den kureret dér. Personalet har en viden, som ikke er begrænset til munden og tænderne. Du bliver kigget på og betragtet som et helt menneske, og du bliver vurderet 100% individuelt ud fra de behov, som DU har.”